Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Оголошення


Запорізька районна державна адміністрація проводить громадське обговорення (розгляд та врахування пропозицій громадськості) містобудівної документації по планування територій на місцевому рівні - «Детальний план окремої території для розміщення сонячної електростанції на земельній ділянці, розташованій на території Долинської сільської ради за межами населеного пункту с. Розумівка Запорізького району Запорізької області ».
Метою розробки даної містобудівної документації є визначення функціонального призначення території, на яку розробляється ДПТ, підготовка пропозицій в надання містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки.Детальний план містить графічні і текстові матеріали, а також додатки.
Замовник розробки проектів містобудівної документації - Запорізька районна державна адміністрація. Розробник - Ф-ОП Прудка І.А.
Підстава для розробки детального плану - розпорядження голови Запорізької райдержадміністрації від 08.07.2019 № 291.
Техніко-економічні показники:
Площа ділянки, на які розробляється ДПТ - 12,28 га
Орієнтовна потужність - 4 МВт
Кількість ТП 0,4 / 35 кВт - 2 од .
Кількість КТП 35/10 кВт - 1 од.

Згідно ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку» в складі проекту містобудівної документації є розділ «Охорона навколишнього середовища», Який є звітом про стратегічну екологічну оцінку. З метою отримання і врахування зауважень і пропозицій звіт опублікований на сайті Запорізької райдержадміністрації за посиланням http://zrda.gov.ua/.
Детальніше з основними техніко-економічними показниками проекту, графічними матеріалами, а також зі звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитися у відділі містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації в робочі дні (з 15 до 16 годин, каб. 9) за адресою: м .. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8, тел. 278-53-43.
Пропозиції Надавати до відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації. Відповідальна особа за організацію розгляду пропозицій - начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Запорізької районної державної адміністрації. Пропозиції подаються в письмовому вигляді із зазначенням прізвища, імені та по батькові, місця проживання, особистий підпис і Повинні містити адресу об'єкта, схему земельної ділянки, щодо якої надається пропозиція з визначенням проблемної зони, обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, від національних вимог щодо і правил. Кінцевий термін подачі пропозицій до 6 вересня 2019 включно.
Проведення громадських слухань относительно обліку громадських інтересів у проекті містобудівної документації заплановано на 9 вересня 2019 року о 10-00 в приміщенні Запорізької райдержадміністрації за адресою: м .. Запоріжжя, вул. Істоміна, 8.

01_схема.pdf

02_исн.pdf

03_проект.pdf

04_вертикал.pdf

05_инженерн.pdf

ПЗ ДСТУ СЄС Розумівка

Четвер, 08 Серпня 2019 13:12 | Переглядів: 164

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]