Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Навчання у ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ»

Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості – спеціалізовані навчальні заклади сучасного європейського рівня для дорослого населення, що створені для ефективної підготовки висококваліфікованих робітників шляхом професійного навчання.

Плідна співпраця пов’язує Запорізьку обласну службу зайнятості та Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості з самого моменту його створення.
ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» отримав ліцензії на проведення освітньої діяльності з професійного навчання. Створена матеріально-технічна база дозволяє проводити навчання з великої кількості професії, що користуються попитом на ринку праці. Одночасно в навчальному закладі можуть навчатись понад 800 осіб.
Починаючи з 2010 року 53 безробітних Запорізької області пройшли професійну підготовку та перепідготовку в ДНЗ «Одеський центр професійно-технічної освіти ДСЗ» за такими професіями як: адміністратор, бармен, кухар, касир торгівельного залу, перукар (перукар-модельєр), токар, лицювальник-плиточник, покоївка, манікюрник, оператор верстатів з програмним керуванням, а також 26 осіб підвищили свою кваліфікацію на курсах підприємницької діяльності у сфері малого бізнесу для відкриття власної справи.
Кожна людина прагне до самореалізації, але іноді стається так, що раніше здобута професія не дозволяє цього зробити, або людина вже не може виконувати опановану професію, або професія просто не до душі. У цьому випадку потрібно шукати нові шляхи для здобуття необхідної професії у будь-якому віці.
Насправді, кожна людина сама творець своєї долі. Вибір завжди за людиною.
Сучасний світ пропонує багато можливостей для самореалізації шляхом навчання. Існують як формальні так і неформальні засоби навчання, і вік та освіта цьому не перешкода. А державна служба зайнятості, у свою чергу, всебічно сприятиме безперервному професійному навчанню населення.
За направленням Запорізької районної філії Запорізького обласного центру зайнятості в Одеському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості2 особи проходили навчання за напрямком «підприємницька діяльність у сфері малого бізнесу».
Слухачі курсів поділились своїми враження щодо навчання: «Одеський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості зустрічає своїх слухачів дуже приязно. На території центру ПТО розміщений і навчальний корпус з адміністрацією центру, сучасними навчальними аудиторіями та майстернями, і гуртожиток для проживання слухачів курсів. Дуже комфортні і умови для проживання».
Зоя Вікторівна закінчила навчання у квітні, а у травні розпочала власний бізнес за видом підприємницької діяльності «надання бухгалтерських послуг». На теперішній час успішно надає послуги з бухгалтерського обліку, консультує з питань оподаткування. У липні закінчив навчання Олексій Васильович. Наприкінці серпня він планує відкрити магазин з продажу запчастин для автомобілів.
Служба зайнятості завжди рада допомогти людині для облаштування її життя. Отже, якщо Ви перебуваєте в пошуку роботи, звертайтесь до служби зайнятості для отримання детальної інформації щодо можливості започаткування власної справи.

 

Державний центр зайнятості Запорізький обласний центр зайнятості

ЗАПОРІЗЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ЗАПОРІЗЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ



Вівторок, 13 Серпня 2019 14:07 | Переглядів: 208

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]