Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Рекрутинг: оперативно, якісно, вчасно

Вже два роки фахівці Запорізької служби зайнятості надають роботодавцям послуги з підбору персоналу по типу рекрутинга. Тільки в цьому році залучено до співпраці майже 1500 роботодавців. Працевлаштовано за допомогою рекрутерів більше 2000 осіб.

Робота рекрутинга полягає не лише в підборі фахівців для підприємств, а і у пошуку роботодавців для шукачів роботи. Сформовано альтернативну базу резюме – більше 6000 пропозицій. Варто зауважити, що люди, які не перебувають на обліку, теж користуються інформацією фахівців з рекрутингу, охоче погоджуються на співбесіду з роботодавцем та успішно працевлаштовуються.
У сучасних реаліях підприємства дійсно зацікавлені в рекрутинговій формі співпраці з центром зайнятості. По-перше, роботодавець не витрачає час на підбір кандидатів з великої кількості бажаючих осіб. Адже попередня співбесіда за вимогами роботодавця проводиться рекрутерами. По-друге, не потрібно витрачати кошти, адже подібна послуга надається саме в центрі зайнятості на безкоштовній основі. По-третє, роботодавцю не обов’язково розміщувати свої вакансії на платних ресурсах, він може скористатися ресурсами центру зайнятості. Вчетверте, наприклад, представникам малого бізнесу не обов’язково мати в штаті менеджера з підбору персоналу при умові співпраці з центром зайнятості.
Головна мета, яка стоїть перед фахівцем з рекрутингу, є забезпечення роботодавців кваліфікованими працівниками та надання гідної роботи особам, які шукають роботу. Зараз на ринку праці існує конкуренція серед роботодавців за кваліфікованих співробітників. Для працівників створюються максимально комфортні умови – підвищується заробітна плата, надаються соціальні гарантії. Роботодавці зацікавлені в тому, щоб кваліфіковані кадри залишалися на підприємстві, і саме рекрутинг дозволяє знайти відповідних фахівців.
Працюючи під гаслом «оперативно, якісно, вчасно» фахівці опрацьовують заявки, підбирають роботу, використовуючи сучасні методи роботи. Працює електронний кабінет роботодавця. Також застосовуються скайп-бесіди.
Заповнити анкету роботодавця можна на головній сторінці сайту державної служби зайнятості під активною кнопкою «Опитувальник роботодавця», а також в рубриці «Роботодавцям». Запрошуємо до співпраці!

Додаткову інформацію можна отримати у відділі надання соціальних послуг Запорізької районної філії Запорізького ОЦЗ за номером (061)284-99-62

 

Державний центр зайнятості Запорізький обласний центр зайнятості

ЗАПОРІЗЬКА РАЙОННА ФІЛІЯ ЗАПОРІЗЬКОГО ОБЛАСНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ



На_сайт_Рекрутинг.DOC

Вівторок, 13 Серпня 2019 14:14 | Переглядів: 241

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]