Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Оновлений Запорізький приміський сервісний центр Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області 5 вересня розпочав прийом громадян

На урочисте відкриття сервісного центру були запрошені голова районної держадміністрації Анатолій Васюк, заступник голови районної ради Сергій Бурма, соціальні партнери, представники широкої громадськості, пенсіонери та ветерани району.

У святковій промові начальник Головного управління Пенсійного фонду в Запорізькій області Світлана Жмурко, зокрема, підкреслила: «Єдині стандарти прийому та обслуговування громадян – це підвищення якості обслуговування громадян, реалізація принципу відкритості, прозорості та доступності. Сучасні, технічно оснащені та зручно організовані зали очікування та обслуговування нададуть можливість відвідувачам отримати послуги у комфортних умовах, заощадити час, вибрати для себе зручний режим відвідування, адже тепер сервісний центр працює щоденно з 8.00 до 18.00 без перерви. Наступним етапом буде впровадження до кінця цього року електронної системи керування чергою».

Присутніх приємно вразила сучасна та затишна зала очікування, яка обладнана рельєфно-тактильним покриттям для осіб з вадами зору, має комфортне місце для оформлення документів та попередньої консультації з фахівцями, встановлені інформаційні стенди з новинами пенсійного законодавства та актуальними питаннями пенсійного забезпечення для різних категорій відвідувачів.

В залі обслуговування буде зручно вирішувати особисті питання і взимку, і в спекотні літні дні, адже додержані стандарти відкритості та прозорості, працює кондиціонер, система відеоспостереження. Сучасні модульні робочі місця забезпечують зручне спілкування.

Керівник Фонду в області вважає, що за зовнішньою формою криється великий соціальний зміст. Новації, запроваджені запорізькими пенсійниками в обслуговуванні, зможуть оцінити як клієнти, так і працівники Фонду.

Довідково: Запорізький приміський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області щоденно відвідує майже 70 жителів району.



П'ятниця, 06 Вересня 2019 09:52 | Переглядів: 318

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]