Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

До уваги зацікавлених осіб!

Конференція з HR у публічному управлінні «Одеса. Рішельє. Форум»

У сучасному світі, сповненому глобальними викликами, зростає консолідуюча роль держави. Для порядку денного Уряду актуалізуються питання реформування державної служби, застосування сучасних HR технологій та підготовка лідерів нової формації, здатних вирішувати сучасні завдання по-новому. Очікується, що держава має бути лідером змін, здатним через інновації передбачати запити та відповідати потребам суспільства.
Які глобальні та ключові HR тенденції є характерними на цей час для державного управління та приватного сектору? Які основні виклики та перспективи постануть у майбутньому перед державною службою України і країн-членів ЄС та ОЕСР? Яким повинен бути державний службовець, якими навичками та якостями він повинен володіти, щоб відповідати на виклики сучасного світу і стати провайдером реформ в Україні? Як державна служба може зробити навчання та розвиток більш привабливими для державних службовців? Які нові інструменти та технології існують в оцінці, навчанні та розвитку? Пошук відповідей на ці запитання будуть в центрі уваги учасників цьогорічного «Одеса.Рішельє.Форуму».
«Одеса.Рішельє.Форум» – це налагодження ефективного діалогу для пошуку спільних відповідей на сучасні виклики в державному управлінні, ідеальна платформою для офіційного і неформального обміну досвідом, обговорення викликів і тенденцій, поширення ідей, кращих практик і досвіду у сфері управління персоналом на державній службі, HR-тенденції в приватному секторі та пошуку можливостей їх застосування у державному секторі.
«Одеса.Рішельє.Форум» передбачає:
▪ КЛЮЧОВІ ВИСТУПИ щодо глобальних HR тенденцій у державному управлінні та приватному секторі, а також щодо майбутніх викликів та перспектив для державної служби України, щоб задати тон подальших дискусій;
▪ ІНТЕРАКТИВНІ OXFORD STYLE ДЕБАТИ щодо HR технологій в публічному управлінні та приватному секторі, можливості їх застосування на державній службі;
▪ МАЙСТЕР-КЛАСИ від HR-лідерів і лідерів у сфері професійного розвитку;
▪ ПАНЕЛЬНІ ДИСКУСІЇ щодо брендінгу роботодавців, культури державної служби та залучення молоді та фахівців на державну службу, а також щодо впровадження інноваційних підходів до професійного розвитку та навчання на державній службі з акцентом на ключових кроках для розвитку лідерів, які творять зміни, та компетентних державних службовців, які спрямовані на створення підзвітної, відповідальної та ефективної державної служби, орієнтованої на задоволення потреб громадян та суспільства.
У заході візьмуть участь понад 150 учасників.
«Одеса.Рішельє.Форум» організовано Національним агентством України з питань державної служби та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу за підтримки проекту ЄС «Підтримка комплексної реформи державного управління в Україні» (EU4PAR), Швейцарсько-українського проекту «Підтримка децентралізації в Україні» (DESPRO), Фонду Ганса Зайделя, ООН Жінки «Ґендерна рівність в центрі реформ, миру та безпеки», проекту «Ґендерне бюджетування в Україні» та інших проектів міжнародної технічної допомоги.

Міжрегіональне Управління Національного Агентства України з питань державної служби у Дніпропетровській та Запорізькій областях



Четвер, 19 Вересня 2019 13:20 | Переглядів: 195

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]