Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Звернення голови районної державної адміністрації з нагоди Дня пам’яті жертв голодоморів

Шановні мешканці Запорізького району!

23 листопада Україна відзначає сумну дату своєї трагічної історії – День пам’яті жертв голодоморів, яка закарбувалася жовто-чорними кольорами страждань, безсилля, виснаження, відчаю, страху, голодної смерті.
Смерті безжалісно довгої та безпорадної, смерті мільйонів Українців.
                         Голодомор 1932-1933 років – це не просто голод, це справжній геноцид проти українського народу,                     це чорна діра в українській історії.

Це пам’ять та скорбота за мільйонами знищених штучним голодом наших земляків. Геноцид став трагедією нашого народу, причиною ув’язнення багатьох українців. Масштаби голодомору можна прирівняти до числа загиблих людей у часи Другої світової війни. Цей день – спільний біль, обов’язок пам’ятати, берегти пам’ять про загиблих у ті голодні часи.
Ми завжди пам’ятатимемо про тих, хто став жертвою терору та схиляємо голови перед тими, хто безневинно загинув у ті роки. Скільки страждань і болю перенесено, то ж маємо надію, що ніколи в житті ці події ні на мить не повторяться.
                               Хай пам'ять про всіх невинно убієнних згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість                                                       і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.


                    Бажаю, щоб на столі українців завжди був хліб і до хліба, щоб ніколи у наших дітей не бачити голодних очей,                        щоб дитинство їх було щасливим і ситим, щоб наші люди завжди мали достаток, а держава була могутньою,                   процвітаючою і з високим рівнем добробуту.

                   Вічна пам’ять жертвам голодоморів!

                    З повагою

                     голова райдержадміністрації Анатолій ВАСЮК



субота, 23 Листопада 2019 08:01 | Переглядів: 181

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]