Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Вивільнювані працівники отримують професійні послуги від фахівців служби зайнятості

Голова райдержадміністрації Анатолій Васюк, директор філії Запорізького обласного центру зайнятості Ольга Яковлева та заступник директора філії Запорізького обласного центру зайнятості Марина Шевченко провели нараду з керівниками та головними спеціалістами відділів апарату і структурних підрозділів Запорізької райдержадміністрації з питань розробки спільного плану дій щодо запобігання різкому зростанню безробіття під час масового вивільнення працівників райдержадміністрації.

На нараді розглядалися питання щодо вжиття заходів, спрямованих на пом’якшення процесу звільнення працівників, а також проведення інформаційно-консультаційної роботи у розв’язанні проблеми роботи із трудовим колективом в ситуації запланованого вивільнення працівників.

За результатами наради було прийнято рішення щодо проведення ряду семінарів з вивільнюваними працівниками та надання комплексу послуг фахівцями з профорієнтації служби зайнятості. Також було прийнято рішення розпочати проведення анкетування працівників з метою подальшого використання даних кар’єрними радниками та фахівцями з рекрутингу для прискорення працевлаштування вивільнюваних працівників.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації



Вівторок, 26 Листопада 2019 11:42 | Переглядів: 260

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]