Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Привітання голови райдержадміністрації Анатолія ВАСЮКА з Міжнародним днем волонтера

Шановні волонтери!

5 грудня в усьому світі відзначають Міжнародний день волонтера – свято кожного, хто хоч раз за покликом серця допомагав людям, не чекаючи подяк, нагород і визнання.

Для України це свято є, як ніколи, важливим і актуальним. Це слово стало майже тотожним слову «порятунок». Саме завдяки волонтерам і їх роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки, забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті. А українська армія отримала необхідне їм для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.

Волонтерський поклик об’єднав людей різного віку, професії і соціального статусу. Це керівники приватних підприємств, державні службовці, вчителі, пенсіонери і багато інших.
Звісно, не можна не згадати сьогодні й інших волонтерів, зокрема, ветеранські організації та шкільні загони, доброчинство яких спрямоване на ветеранів, інвалідів, навколишнє середовище тощо.
Українські волонтери на сьогоднішній день це ті, хто своєю добровільною, самовідданою працею кожен день робить країну сильнішою.

Шановні волонтери, сердечно вдячний Вам за невичерпну жагу приносити користь суспільству, за чуйність і незламну віру у свій народ. Ви є взірцем для майбутніх поколінь! Нехай ваші благі справи повертаються до вас сторицею!

З повагою
голова Запорізької райдержадміністрації                                           Анатолій ВАСЮК



Четвер, 05 Грудня 2019 09:02 | Переглядів: 146

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]