Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У РАЙОНІ ВІДЗНАЧАЮТЬ РІЧНИЦЮ ДНЯ СОБОРНОСТІ УКРАЇНИ

Сьогодні, на території району у закладах освіти та культури відбулися урочисті, меморіальні, культурно-мистецькі, просвітницькі заходи до Дня Соборності України, за участі представників влади, громадськості, депутатів, учасників АТО та ООС.

У залі засідань Запорізької райдержадміністрації відбувся районний захід. Перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова звернулась до присутніх: День Соборності України увійшов до національного календаря як свято, яке ми відзначаємо на державному рівні. Адже ідея Соборності України була однією з найзаповітніших мрій українців протягом довгих років. Саме в цей день проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки, який увійшов в історію українського народу як свято національної єдності. Цей день є символом об’єднання України. Він стверджує нерозривний зв’язок між усіма поколіннями борців за її волю і незалежність, демонструючи перед усім світом неподільність української землі і непохитність та монолітність української нації.

По закінченню заходів присутні вшанували пам’ять хвилиною мовчання тих, хто загинув, захищаючи соборність та незалежність держави, Героїв Небесної Сотні, загиблих учасників АТО.

Відділ організаційно роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації



Середа, 22 Січня 2020 14:39 | Переглядів: 190

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]