Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РОЗПОЧИНАЄМО ЗНАЙОМСТВО З ВИПУСКНИКАМИ 4 КЛАСІВ ЗЗСО РАЙОНУ

З 28 січня починаємо знайомство з учнями 4 класів закладів загальної середньої освіти району.
І сьогодні наше знайомство розпочинається з уроку математики в 4 класі Новопетрівського НВК (вчитель КАДІГРОБ МАРИНА ОЛЕКСІЇВНА).
Разом з четвертокласниками та Мариною Олексіївною сьогодні побувала на сучасному уроці в НУШ, який базувався на інтеграції та діяльнісному підході (математика , природознавство, трудове навчання).
Використання інтеграції та діяльнісного підходу на уроці емоційно збагачує освітній процес, допомагає учителю різнобічно і системно сформувати необхідні уявлення та поняття. Різні види діяльності , які притаманні урокам інтегрованого змісту, роблять їх цікавими, запобігають стомлюванню дітей, посилюють інтерес до навчання та школи в цілому
В.О.Сухомлинський порівнював думку дитини з ніжною трояндою, що не може квітнути без сонця. І бажання вчитися в емоційному забарвленні думки, в почутті радісної схвильованості. Без цього емоційно-естетичного струменя не може повноцінно розвиватися думка дитини, йти від наочних образів до абстрактних узагальнень.
Навчитись вчитись - це означає зробити так, щоб учіння стало для кожного школяра не тільки необхідністю, але й величезною радістю пізнання. В цьому учневі може допомогти тільки вчитель - " майстер педагогічної справи настільки добре знає азбуку своєї науки , що на уроці, в ході вивчення матеріалу, в центрі його уваги не сам зміст того, що вивчається, а учні, їх розумова праця, їх мислення, труднощі їхньої праці" - говорив Василь Сухомлинський.

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму райдержадміністрації



Четвер, 30 Січня 2020 09:19 | Переглядів: 217

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]