Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Продовжуємо знайомство з 4 класами закладів освіти району

Продовжуємо знайомство з 4 класами закладів освіти району. І сьогодні разом з директором Степненської ЗШ І-ІІІ ступенів Селівановою Л.І. та заступником з НВР Момот О.О. були учасниками квесту на уроці математики в 4 класі ( вчитель АЙВАЗЯН ЛЮДМИЛА ІВАНІВНА).

Сучасність гостро поставила питання про зміну педагогічної парадигми, внесення в масову свідомість нового розуміння сутності освітньої діяльності. 

В. Ф. Шаталов писав: головна заслуга вчителя, не в конспектах і опорних пунктах, а в тому, щоб він зняв у дітей страх перед школою, зробив її місцем дитячої радості. А дитині школа повинна обов'язково приносити радість. До цього зобов'язує не лише гуманне ставлення до дітей, а й турбота про успішність навчальної діяльності.

Квест-технологія може знайти гідне місце серед педагогічних технологій, що використовуються в нашій країні. Квест (запозичення англ. Квест - «пошук, предмет пошуків, пошук пригод, виконання лицарського обітниці»). є одним з новітніх засобів використання інформаційно-комунікаційних технологій в цілях створення уроку, орієнтованого в першу чергу на учнів, залучених в навчальний процес

Квест - це різновид ігор, що вимагають від гравця рішення розумових завдань для просування по сюжету. Квест в педагогіці - це виконання проблемного завдання з елементами гри. Квестова технологія передбачає пошук рішення, розгадку таємниці. Весь сюжет гри даного виду рясніє різними підказками, які й допомагають вирішити, як же саме можна впоратися з тією чи іншою виниклої трудністю. Таким чином, проходження квесту чимось нагадує рішення своєрідної логічної головоломки. Один з принципів квестовой технології - ненав'язливість навчання. Урок починається з загадки, пошуку скарбу, побудови піраміди і т.п. У ході уроку учні самостійно приходять до вирішення поставленого завдання (вчитель не пояснює, а пропонує шляхи вирішення, допомагає у проходженні маршруту).

Відділ освіти, молоді, спорту, культури та туризму райдержадміністрації



Четвер, 06 Лютого 2020 09:10 | Переглядів: 180

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]