Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Свято Масляної на базі Центру сільського «зеленого» туризму «AQUAZOO-ПЕТРОПОЛЬ»

Шумно і весело пройшло свято Масляної на базі Центру сільського «зеленого» туризму «AQUAZOO-ПЕТРОПОЛЬ» (с. Петрополь). Свято дійсно вдалося, всі гості залишилися в захваті від святкової програми.

Відкриваючи свято, до усіх присутніх з теплими словами звернулися поважні гості – голова Запорізької райдержадміністрації Васюк Анатолій Григорович та депутат Запорізької обласної ради Любім Людмила Сергіївна, які побажали миру, добра і благополуччя родинам, разом з тим, зазначивши неоціненний вклад усіх причетних в збереження місцевих традицій і готовність в допомозі розвитку сільського «зеленого» туризму.

За устаткованою вже традицією, свято Масляної почалося з богослужіння і освячення усіх присутніх протоієреєм Олександром, настоятелем Володимирського храму (с. Іван-Город). Культурно-масова розважальна програма розпочалася запальними українськими піснями, танцями у виконанні колективу художньої самодіяльності «Дівчата» Ручаївського сільського клубу комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради Запорізької області. Продовжили естафету талановиті представники Запорізького музею музичних інструментів «БАРАБАНЗА» з етнічним барабан-шоу.

Гості активно брали участь у майстер-класах з виготовлення обрядової солом’яної ляльки-мотанки, випікання млинців, змагалися у різноманітних конкурсах, іграх, випробували вдачу у святковій лотереї, водили хороводи, а також частувалися гарячими млинцями. Кульмінацією святкування стало спалення опудала Зими – символу приходу Весни.

Родзинкою свята стала присутність рятувальників, які ознайомили школярів та усіх присутніх з цікавою і корисною інформацією щодо необхідності дотримання безпечної поведінки під час перебування на канікулах, популяризували професію рятувальника, показали дітям бойовий одяг та справжній пожежний автомобіль.

Господар садиби виразив велику подяку ПП «Агрофірма «Славутич» за допомогу в підготовці заходу та надання нового «супер крутого» трактора, з яким кожен гість зміг зробити пам'ятне фото. А також, начальнику ГУ ДСНС України в Запорізькій області Олексію Лепському за допомогу і сприяння в безпечному проведенні святкового заходу.

 



Понеділок, 27 Лютого 2017 15:33 | Переглядів: 851

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]