Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Звернення голови Запорізької райдержадміністраціі Романа Полієктова

      Шановні мешканці Запорізького району!

 Поминальний тиждень припадає на період дії обмежувальних протиепідемічних карантинних заходів. Карантин в Україні продовжено до 11 травня. Лише після цієї дати почнеться поетапне зняття або послаблення обмежень.
       Відповідно до постанови головного державного санітарного лікаря України від 21 квітня 2020 року N 11 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) в поминальні дні» в місцях перебування масового скупчення людей рекомендовано, на період проведення поминальних днів, закрити для відвідування кладовища.
       Основним дієвим засобом зупинити поширення пандемії є карантин із забороною будь-яких зібрань та самоізоляцією вдома більшості мешканців району.
       «Відвідування священнослужителями і мирянами кладовищ у поминальні дні після Пасхи і вчинення заупокійних молитов перенести на Троїцьку батьківську поминальну суботу - 6 червня 2020 року» - пропонують церковнослужителі ПЦУ.
      «Молитва за покійних - це найбільше і головне, що ми можемо зробити для тих, хто відійшов у інший світ. Вічно жива душа покійного відчуває велику потребу в нашій постійній молитві, тому що сама вона не може творити добрих справ, якими була б в змозі умилостивити Бога. Ось чому наша молитва за близьких, милостиня, допомога ближньому - це найкраща допомога їхнім душам. Тож на Радоницю кладовища будуть закриті, моліться вдома
           Тому, напередодні поминальних днів, хочу закликати кожного мешканця району, задля уникнення ще більшого розповсюдження інфекційного захворювання, дослухатись до слів духовенства та згадати наших покійних рідних та близьких у домашній молитві.
           Не слід зараз відвідувати кладовища. Вшануємо пам’ять близьких людей пізніше, коли мине небезпека.

Голова Запорізької райдержадміністраціі Роман ПОЛІЄКТОВ

 



Четвер, 23 Квітня 2020 14:47 | Переглядів: 245

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]