Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

З Всесвітнім днем медичної сестри!

Світ  так влаштований, що деякі професії зникають, їх змінюють нові, або навіть машини, комп’ютери чи роботи. Але є ті професії, що не при яких обставинах не можуть зникнути – ті, де потрібно вкладати в свій труд серце і душу.  Мова йде про роботу медичних сестер. Вони заслужили своє особисте свято. Тож міжнародний день медичної сестри щорічно святкують 12 травня.

Складно собі уявити нашу медицину без медичної сестри. Це одна з найгуманніших професій нашого часу, так як життя людини, її здоров’я – головні цінності для кожного. Саме вони виконують усі призначення лікаря, їх небайдуже слово відіграє чималу роль у процесі видужання хворого. За даними статистики на плечі медсестер лягає близько 80 % всього догляду за хворими.

Неухильно, впродовж десятиліть, поширюється престижність професії медичної сестри. Якщо ще донедавна медичну сестру сприймали лише як виконавця призначень лікаря, без права та арсеналу власних засобів та дій, які скеровані на поліпшення самопочуття та об’єктивного стану пацієнта, то тепер медсестринство розглядається як наукова дисципліна, а медична сестра – як професіонал, що володіє науковими знаннями та практичними навичками.

 З нагоди Вашого професійного свята - міжнародного дня медичної сестри, прийміть наші щирі вітання та безмежну вдячність за Ваші чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я всіх людей! Нехай праця Ваша дарує всім добрий настрій та натомість Ви отримуєте теплі посмішки. Перетворюйте будь-яку проблему на дрібницю життя, а маленькі радощі хай стануть ВЕЛИКИМ ЩАСТЯМ!



Вівторок, 12 Травня 2020 11:05 | Переглядів: 457

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]