Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Які саме послаблення карантинних заходів запроваджено з 11 травня

На Єдиному вебпорталі органів виконавчої влади опубліковано постанову Уряду про послаблення карантинних обмежень. Про це йдеться в постанові Кабінету міністрів № 343 від 4 травня. Постанова набуває чинності 11 травня.

Наступного тижня, зокрема, буде відновлена робота частини закладів та певних видів діяльності. Однак, за умови дотримання протиепідемічних заходів.

Зокрема, дозволено відвідування парків, скверів, зон відпочинку; дитячих та спортивних майданчиків на вулиці; літніх майданчиків просто неба в закладах громадського харчування; торгівля непродовольчими товарами в магазинах (зокрема тих, що розташовані в ТРЦ); діяльність музеїв та історико-культурних заповідників (приймання відвідувачів за рішенням власника); робота стоматологій, салонів краси, перукарень, закладів побутового обслуговування; діяльність адвокатів, нотаріусів, аудиторів, психологів; діяльність підприємств, які працюють у галузі ЗМІ; здійснення кіно- та відеозйомок, репетицій в театрах, цирках тощо.

Робота відповідних закладів буде дозволена винятково за умов дотримання наступних вимог:

  • Соціальне дистанціювання

  • Масковий режим

  • Регулярна дезінфекція

  • Дотримання протиепідемічних заходів

Зауважимо, залишається забороненим: робота метрополітенів та громадського транспорту без перепусток; приміського, міжміського, внутрішньообласного та міжобласного транспорту; залізничне та авіасполучення; робота кінотеатрів, театрів, фудкортів у ТРЦ, спортзалів та фітнес-центрів; університетів, шкіл та дитячих садочків; проведення масових заходів; та інші обмеження, що діяли до 11 травня.

 

За матеріалами Урядового порталу



Середа, 13 Травня 2020 14:35 | Переглядів: 378

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]