Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Привітання голови райдержадміністрації зі святом останнього дзвоника

Шановні вчителі, батьки, учні, випускники!

Сердечно вітаю Вас зі святом останнього дзвоника, що ознаменовує веселу пору канікул та відкриває дорогу в незвіданий світ самостійності та зрілості.
   Нашим юним друзям - школярам бажаю продуктивно відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.
   Для випускників цей шкільний дзвоник справді останній. Його малиновий передзвін виряджає Вас у самостійну життєву дорогу. Я твердо вірю, що Вам, шановні випускники, не забракне сміливості та наполегливості, ви твердо крокуватимете до обраної мети і зможете взяти на себе відповідальність за власну долю та долю країни.
    Повсякчас пам’ятайте: і ваші батьки, і наставники, і Вітчизна покладають на Вас великі сподівання. Ваші успіхи стануть найвищою винагородою вашим учителям та рідним людям, які вкладали у Вас усю свою любов, доброту, щедрість своїх гарячих сердець.
   Щиро бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від Ваших ідей, творчості думки, працьовитості залежить майбутнє України, рідного краю. Щасливої життєвої долі Вам та вагомих успіхів!
   Бажаю учителям життєвих сил і натхнення на нові щедрі засіви та ужинки.
   Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів.


Голова Запорізької райдержадміністрації Роман ПОЛІЄКТОВ

 



П'ятниця, 29 Травня 2020 13:30 | Переглядів: 322

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]