Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

1 червня – Міжнародний День захисту дітей

Уже традиційно 1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – «International Day for Protection of Children» ‒ це одне з найстаріших міжнародних свят. В Україні цей день відзначається із 1998 року.
    Символом Дня захисту дітей є зелений прапор, який символізує зростання та гармонію. Знак Землі, розміщений в центрі, ‒ це символ нашого загального дому. Навколо знаку Землі розміщені фігурки ‒ червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість.
    Саме в дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.
    Проте сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.
    Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.
    Навіть в період карантину працівники закладів культури Запорізького району роблять все можливе для того, щоб у малечі було щасливе дитинство, адже за це відповідаємо ми, дорослі, тому турбота про дітей та захист їхніх прав є одним з найголовніших наших обов'язків. Так через соцмережі проводяться різноманітні заходи для малечі, конкурси, вікторини, виступи юних артистів тощо. На даний час активно підтримується конкурс "Крутіше за всіх", у якому беруть участь діти з усіх територій нашого району.
     Закликаємо усіх сьогодні й кожного наступного дня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть гідними людьми та неодмінно стануть гордістю України.

 



Понеділок, 01 Червня 2020 08:10 | Переглядів: 348

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]