Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Правила поведінки на воді в літній період

За вікном тепла та сонячна погода. Все більше з’являється бажання відправитися на природу, здебільшого до лісу або річки.
Тому час говорити про правила поводження людей на водоймах, аби відпочинок приносив радість.
Усім відомо, що вода – чудодійний засіб оздоровлення організму. Купання дає людині фізичне та моральне задоволення, допомагає позбутися стресів. Але, на жаль, для декого відпочинок біля води закінчується трагедією.
Варто пам’ятати, що основними умовами безпеки є правильний вибір і обладнання місць для купання; навчання дорослих та дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах, постійний контроль за дітьми з боку дорослих. Відпочинок на воді допускається тільки у спеціально відведених та обладнаних для цього місцях. Безпечніше відпочивати на воді у світлу частину доби. Купатися дозволяється в спокійну безвітряну погоду при температурі води не менше +18, повітря - не нижче +24.
Не слід заходити у воду в незнайомому для вас місці, уникайте води із швидкою течією, не заходьте у воду в стані оп’яніння, намагайтесь не залишатись у воді наодинці, утримуйтеся від довготривалого знаходження у воді: переохолодження – головна причина трагічних випадків.

Будьте дуже обережні під час відпочинку на воді, щоб він був для Вас і Ваших дітей безпечним! Весь час суворо дотримуйтеся правил поведінки на воді!

ВІДДІЛ З ПИТАНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ НАСЕЛЕННЯ ЗАПОРІЗЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

 



Четвер, 02 Липня 2020 10:53 | Переглядів: 290

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]