Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

20 серпня 2020 року з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 29-ї річниці незалежності України у Запорізькому районі біля адмінбудівлі райдержадміністрації відбулося урочисте підняття Державного Прапора України.

У заході прийняли участь перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова та голова районної ради Сергій Бурма, представники підприємств агропромислового комплексу, соціальної сфери, працівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, учасники та ветерани АТО та ООС, громадськість. Під час заходу до присутніх звернулося керівництво району, привітавши Всіх із святом, наголосивши, що Запорізький район гідно підійшов до святкування Дня Державного Прапора України та Дня незалежності України, чимало зробивши на благо процвітання нашого району.

Мешканці району, працівники органів місцевого самоврядування та органів виконавчої влади забезпечують допомогу військовослужбовцям, які приймають участь в бойових діях в зоні ООС. Урочисте підняття Державного Прапора України надали учаснику бойових дій у антитерористичній операції, заступнику голови громадського об’єднання «Відродження. Життя після АТО» - Володимиру Петрову. Після чого прозвучала хвилина мовчання за усіма загиблими у зоні ООС.

Протягом липня проходили щорічні районні змагання на кращу організацію збирання врожаю ранніх зернових та зернобобових культур. Для привітання та оголошення переможців слово надали голові районної профспілки працівників агропромислового комплексу України - Коношенко Борису. Цьогорічними переможцями стали колективи комбайнових екіпажів приватного підприємства «Агрофірма «Славутич», товариства з обмеженою відповідальністю   «ВАЛЕНА», сільськогосподарського виробничого кооперативу «Дніпрові хвилі».

За сумлінну працю та вагомий особистий внесок у розвиток Запорізького району були видані Почесні відзнаки обласного та районного рівнів найкращим представникам різних галузей діяльності нашого району.

У довершені урочистого заходу пролунав музичний подарунок від талановитої молоді Балабинського та Малокатеринівського закладів культури Дмитра Бабчука та Катерини Дерибас - авторська пісня на слова нашого земляка Андрія Ковтуна, яка присвячується нашій маленькій Батьківщині - «Запорізький район».

 

Сектор організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації

 



Четвер, 20 Серпня 2020 15:58 | Переглядів: 746

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]