Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ПІД ЧАС ВИБОРІВ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ОСОБЛИВА УВАГА ПРИДІЛЯТИМЕТЬСЯ ІНДИВІДУАЛЬНОМУ ЗАХИСТУ ЯК ВИБОРЦІВ, ТАК І ЧЛЕНІВ ВИБОРЧИХ КОМІСІЙ


- Необхідно вжити всіх заходів, щоб вибори пройшли безпечно як для самих виборців, так і для членів виборчих дільниць. Нам необхідно провести вибори на високому організаційному рівні та забезпечити виконання всіх карантинних обмежень. На сьогодні всі 70 територіальних та 1 106 дільничних виборчих комісій забезпечені всім необхідним для організації виборів. Разом з тим, деяке занепокоєння викликає стан приміщень виборчих дільниць у Михайлівському, Чернігівському, Бердянському, Запорізькому та Токмацькому районах. Проте у керівників територій ще є певний час для усунення недоліків, - зазначила керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко.

Також виборчі дільниці Запорізької області повністю забезпечені комп’ютерною технікою, аптечками, сейфами, телефонами, вогнегасниками тощо. Днями виборчі дільниці мають отримати бюлетені, списки виборців, плакати, інформаційні та інші друковані матеріали. Також будуть отримані 119 виборчих скриньок, що повністю покриває потребу виборчих дільниць регіону.

За словами Зінаїди Бойко, особливості проведення виборів цього року – забезпечення безпечного голосування виборців та безпечної роботи виборчої комісії. На протиепідемічні заходи для проведення виборів у Запорізькій області залучено 4,1 млн грн. Придбано 253 тис. 200 захисних масок, 3 тис. 300 захисних екранів, 85 тис. пар захисних рукавичок, 665 безконтактних термометрів, 3 тис. 400 літрів антисептичних засобів, 1 тис. 300 літрів дезінфекційних засобів для обробки поверхонь, а також захисні костюми, маркувальна стрічка та контейнери для збору використаних засобів індивідуального захисту.

Особлива увага буде приділятися захисту членів виборчих комісій, що забезпечуватимуть голосування на дому та за місцем перебування виборців. Члени комісії мають бути максимально захищені та мати захисні костюми, маски та щитки, рукавички.

Окрім цього, під час виборів необхідно забезпечити гідні умови роботи на дільницях міжнародних спостерігачів. ЦВК зареєструвала 312 спостерігачів від іноземних держав і міжнародних організацій.

Нагадаємо, запоріжцям надано роз’яснення, як поводитись під час виборів в умовах карантину.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Вівторок, 20 Жовтня 2020 13:39 | Переглядів: 403

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]