Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЗАПОРІЗЬКІ РЯТУВАЛЬНИКИ НАГАДАЛИ НАСЕЛЕННЮ ПРАВИЛА БЕЗПЕЧНОГО ОБІГРІВУ ПОМЕШКАНЬ

У період похолодання та із початком опалювального сезону, зазвичай, різко зростає кількість пожеж у помешканнях громадян. Найчастіше причиною виникнення пожеж у помешканнях є нехтування громадянами елементарних правил пожежної та, в першу чергу, власної безпеки.

У зв’язку з цим протягом листопада фахівцями ГУ ДСНС України у Запорізькій області проводяться профілактичні заходи з роз’яснення населенню правил безпеки у побуті в осінньо-зимовий період.

Рятувальники нагадали населенню правила безпеки життєдіяльності під час опалювального періоду, ознайомили з основними причинами виникнення пожеж, розповіли, як необхідно діяти у разі пожежі, нагадали про первинні засоби пожежогасіння, методи їх застосування та правила зберігання. Крім того, фахівці ДСНС роз’яснили правила користування газовим і пічним опаленням, електронагрівальними приладами.

Рятувальники вказали, як запобігти нещасним випадкам, що виникають з причин порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації приладів опалення і порадили слідкувати за станом електромережі та електроприладів, уникати перевантаження електричних мереж, не вмикати одночасно побутові прилади великої потужності. Адже незначне займання може спричинити виникнення масштабної пожежі та призвести до значних матеріальних збитків, а іноді й людських жертв.

Під час бесід особливу увагу батьків з дітьми рятувальники звертали на те, щоб вони навчали молоде покоління правилам безпеки життєдіяльності і не залишали малолітніх дітей без нагляду.

Наприкінці кожного заходу фахівці ДСНС надавали громадянам профілактичні листівки та пам’ятки попереджувального характеру - як поводитися з вогнем та інструкції з основних правил безпечної життєдіяльності.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Вівторок, 24 Листопада 2020 08:37 | Переглядів: 312

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]