Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

До уваги мешканців Запорізького району!

Запорізька райдержадміністрація звертається до мешканців району з проханням своєчасної оплати за надані житлово-комунальні послуги.

На сьогоднішній день проблемним залишається питання низького рівня платежів населення за надані житлово-комунальні послуги. Кожен пересічний громадянин має право на отримання якісних послуг. Але ж ми всі добре знаємо, що крім прав є ще обов’язки – це не тільки отримувати, а й своєчасно та в повному обсязі сплачувати за надані послуги. Через борги споживачів склалася непроста ситуація, що ставить під загрозу фінансову стабільність ресурсопостачальних організацій, що не мають можливості своєчасно розраховуватися за спожиту електроенергію, проводити роботи з утримання та ремонту.
Заборгованість за отримані житлово-комунальні послуги впливає на їх якість, а тривала несплата призводить до адміністративної відповідальності і стягується у судовому порядку.
Споживачі, у яких велика заборгованість за надані послуги або немає можливості повністю сплатити борг, мають право в установленому порядку укласти договір на реструктуризацію боргу. Для реструктуризації заборгованості громадяни укладають з підприємством – надавачем житлово-комунальних послуг договір про щомісячне рівномірне погашення реструктуризованої заборгованості та своєчасну сплату поточних платежів за житлово-комунальні послуги.

Також, Запорізька райдержадміністрація висловлює подяку тим мешканцям, які вчасно та в повному обсязі сплачують за житлово-комунальні послуги!

Відділ містобудування, архітектури та
житлово-комунального господарства
райдержадміністрації



Вівторок, 08 Грудня 2020 15:10 | Переглядів: 309

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]