Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ В ДІЇ

В облдержадміністрації відбулася онлайн нарада з питань реорганізації та утворення п’яти районних державних адміністрацій.

Нарада пройшла під головуванням керівника апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїди Бойко. Участь у нараді взяли голови та керівники апаратів райдержадміністрацій, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, а також начальники відділів та секторів апарату облдержадміністрації.

На порядку денному було питання реалізації заходів, визначених Порядком здійснення заходів щодо утворення та реорганізації районних державних адміністрацій, а також правонаступництва щодо майна, прав та обов’язків районних державних адміністрацій, що припиняються, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 грудня 2020 року № 1321.

Учасники заходу розглянули юридичні, кадрові, організаційні, фінансові, майнові та інші аспекти припинення повноважень райдержадміністрацій районів Запорізької області, що ліквідовані, і передачі їх новоутвореним.

Між учасниками наради проходив відкритий конструктивний діалог, під час якого обговорювалося широке коло питань щодо взаємодії облдержадміністрації з райдержадміністраціями під час реорганізації, конкретизувалася проблематика в роботі та визначалися шляхи розв’язання цих проблем.

За результатами наради було прийнято рішення про систематичне щотижневе проведення подібних онлайн заходів, де буде обговорюватися поточна робота з реорганізації та вирішуватися проблемні питання.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



субота, 16 Січня 2021 10:44 | Переглядів: 212

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]