Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

В ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ОБГОВОРИЛИ ПИТАННЯ БУДІВНИЦТВА ЗАПОРІЗЬКИХ МОСТІВ ПІД ЧАС НАВІГАЦІЇ

Сьогодні відбулася робоча нарада з питання впорядкування документів для будівництва автотранспортної магістралі через р. Дніпро у м. Запоріжжя. До засідання приєдналися представники генерального підрядника, замовника будівництва, контролюючих та правоохоронних органів.

Під час наради учасники розглянули порядок дій щодо проведення будівельних робіт на об’єкті в період відкриття навігації.

Наразі продовжується активне будівництво і робота в акваторії споруди № 10, де будуть встановлюватися тимчасові опори для вантового мосту через новий Дніпро.

Для встановлення тимчасових опор та будівництва мосту використовується найбільший плавучій кран Європи «Захарій», який прибув в Україну з Туреччини.

З 15 березня планується відкриття навігації по р. Дніпро, тому постає питання руху плавзасобу «Захарій» акваторією Дніпра.

За результатами наради вирішено рекомендувати генеральному підряднику з будівництва Онур надати до Запорізької дільниці філії ДУ «Дніпровський район Держгідрографії» та Нижньодніпровського міжрегіонального управління Державної служби морського та річкового транспорту України графік та схему маневрування суден, задіяних на будівництві.

Довідково.

В рамках реалізації Програми Президента України «Велике Будівництво» в м. Запоріжжі здійснюється будівництво автотранспортної магістралі через р. Дніпро (І черги будівництва).

Завдяки злагодженій роботі органів влади та генерального підрядника Онур у грудні 2020 року було відкрито рух по мосту, який з҆єднав о. Хортиця з мікрорайоном Бабурка.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Понеділок, 01 Березня 2021 08:12 | Переглядів: 155

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]