Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Робоча поїздка першого заступника голови Запорізької райдержадміністрації Світлани Чудеснової територією Запорізького району

Сьогодні перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана Чудеснова здійснила виїзд на територію Запорізького району та відвідала Вільнянську РДА та Новомиколаївську РДА.
У поїздці її супроводжували заступник голови райдержадміністрації - голова комісії із реорганізації Вільнянської та Новомиколаївської райдержадміністрацій Тетяна Рогач та члени комісії з реорганізації РДА: керівник апарату райдержадміністрації Володимир Макущенко, головний спеціаліст з питань управління персоналом та державної служби апарату райдержадміністрації Тетяна Бабаніна.
Світлана Чудеснова зустрілась з керівниками районних державних адміністрацій які реорганізуються та керівниками структурних підрозділів РДА.
У ході зустрічі обговорені нагальні питання організації віддалених робочих місць, кадрові питання, оформлення результатів інвентаризації та передавального акту, передачі справ до архіву, проведення перевірок центром зайнятості та Пенсійним Фондом України. Визначено коло питань, які необхідно вирішити найближчим часом, надані доручення та визначені подальші дії у процесі реорганізацій РДА.

Сектор організаційної роботи, дiловодства i контролю апарату ЗРДА



Середа, 03 Березня 2021 14:52 | Переглядів: 298

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]