Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ВАКЦИНУЮТЬ МЕДИКІВ І ГРОМАДСЬКИХ ДІЯЧІВ

9 березня під час пресконференції з актуальних питань життєдіяльності регіону голова облдержадміністрації Олександр Старух повідомив про особливості перебігу кампанії з вакцинації від COVID-19, що днями розпочалася на території Запорізького краю.

Керівник області зазначив, що вакцинування йде за планом. Існує чіткий алгоритм його здійснення, медиками розроблені маршрути переміщення мобільних бригад. Наразі триває перший, та вже розпочато другий етап кампанії – тобто відбувається щеплення не тільки працівників мобільних бригад, але й лікарів ковідних госпіталів. Надалі запланована вакцинація персоналу та мешканців інтернатних установ, а також працівників соціальних служб.

Крім того, Олександр Старух повідомив про перебіг першої вакцинації лідерів громадської думки, що відбулась 8 березня на базі 7 лікарні м. Запоріжжя. Міністерство охорони здоров'я надало можливість для щеплення громадських діячів з метою популяризації цієї суспільно-важливої кампанії.

  • Вчора такою можливістю скористалася перша група відомих у Запоріжжі громадян, зокрема, і моя заступниця Злата Некрасова. Головна мета - показати іншим громадянам, що вакцинація - це не страшно. Що це корисна і суспільно-важлива справа. Модель інформування людей про залишки вакцини ще розробляється. Однак кожен вже сьогодні має змогу записатися до листа очікування на вакцинацію на платформі “Дія”. Я сам особисто зроблю щеплення, як тільки отримаю дозвіл на це від лікаря, – зазначив Олександр Старух.

Присутній на пресконференції журналіст газети МИГ Володимир Москаленко, який також робив щеплення 8 березня разом з іншими лідерами громадської думки, повідомив, що почувається після вакцинації нормально.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Середа, 10 Березня 2021 09:49 | Переглядів: 184

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]