Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

СПІВЧУТТЯ ЗАПОРІЗЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

1 квітня 2021 року на 67-му році пішов з життя директор-художній керівник театру  ім. В.Г.Магара, заслужений працівник культури України, кавалер ордену за заслуги перед Запорізьким краєм, перший голова Запорізької районної ради Володимир Миколайович Панькін.

Понад 40 років свого життя Володимир Миколайович віддав служінню національній культурі та мистецтву.

Розпочавши свій трудовий шлях після закінчення Харківського державного інституту культури на посаді директора Запорізького районного будинку культури, він продовжив його до останнього дня свого життя, працюючи завідуючим відділом культури Запорізької районної державної адміністрації, головою Запорізької районної ради, генеральним директором комунального закладу «Запорізька обласна філармонія», директором та директором-художнім керівником комунального закладу «Запорізький академічний український музично-драматичний театр ім. В.Г. Магара».

На всіх посадах Володимир Миколайович проявив себе як високопрофесійний керівник, відповідальна та добра людина. Все життя він підвищував свій професійний рівень, навчаючись як в країні, так і за кордоном.

За багаторічну сумлінну працю, високу професійну майстерність, вагомі досягнення Володимира Миколайовича нагороджено багатьма нагородами Міністерства культури України, Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради. У 2009 році йому присвоєно почесне звання «Заслужений працівник культури України». У 2019 році нагороджений орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» І ступеня, із занесенням його до Книги Пошани Запорізької обласної ради.

Мудрим, талановитим і  щирим Володимир Миколайович назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним, близьким, друзям і колегам.



Четвер, 01 Квітня 2021 14:17 | Переглядів: 306

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]