Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

23 липня 2021 року перший заступник голови райдержадміністрації провела оперативну нараду

Сьогодні, 21.07.2021 перший заступник голови райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА провела оперативну нараду. У нараді взяли участь заступник голови райдержадміністрації Тетяна РОГАЧ, керівник апарату Володимир МАКУЩЕНКО та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації.
Під час наради проаналізовано поточний стан справ у Запорізькому районі та визначено коло головних завдань на найближчий період.
Особливу увагу було приділено виконанню протокольних завдань, визначених на засіданні обласного організаційного комітету із підготовки та проведення заходів щодо відзначення 30-ї річниці незалежності України під головуванням керівника Запорізької обласної державної адміністрації Олександра СТАРУХА. Визначені відповідальні особи з числа працівників райдержадміністрації за виконання зазначених заходів.
Вкотре було наголошено на організацію взаємодії з територіальними громадами в проведенні святкових заходів в районі. Відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації було доручено підготувати листи з рекомендаціями щодо долучення громад Запорізького району до участі в заходах з відзначення 30-ї річниці незалежності України. Також Світлана ЧУДЕСНОВА дала завдання підготувати план-графік найважливіших районних заходів з нагоди святкування та висвітлити його напередодні свят.
По всій території України продовжується будівництво та реконструкції об’єктів інфраструктури в межах проєкту Президента України «Велике будівництво». Відділу економіки та агропромислового розвитку доручено підготувати для висвітлення матеріали щодо стану реалізації проєкту на території Запорізького району.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

 



П'ятниця, 23 Липня 2021 13:13 | Переглядів: 211

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]