Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

З НАГОДИ УРОЧИСТИХ СВЯТ ЗАПОРІЖЦІ ПОКЛАЛИ КВІТИ ДО ПОГРУДДЯ ШЕВЧЕНКА

У Запоріжжі сьогодні, 20 серпня, відбувся урочистий захід та покладання квітів біля погруддя Т. Г. Шевченка з нагоди 30-ї річниці незалежності України та Дня Державного Прапора України. У заході взяли участь керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, представники міської та районної адміністрації.

24 серпня 1991 року Верховна Рада України урочисто прийняла Акт проголошення України незалежною, самостійною, демократичною державою. Цього року ми святкуємо твою тридцяту річницю. Це не просто День народження держави - це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, це день, коли варто думати про майбутні покоління і про нашу відповідальність перед історією.

Під час урочистого заходу запоріжці вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх, хто поліг за волю й незалежність України в різні часи, воїнів, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції та загиблих у Донецькій і Луганській областях.

Просто неба юнаки та дівчата Центру дитячої та юнацької творчості Шевченківського району та дитячої школи мистецтв № 4 виступили з творчими номерами.

Також всі охочі мали змогу відвідати виставку декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, підготовлену юними майстрами Шевченківського району.

Наприкінці заходу представники влади, трудових колективів підприємств та громадських організацій поклали квіти до пам’ятника Великому Кобзарю.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Понеділок, 23 Серпня 2021 09:29 | Переглядів: 234

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]