Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

РЕКОНСТРУКЦІЯ КУШУГУМСЬКОГО НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО КОМПЛЕКСУ «ІНТЕЛЕКТ» ВИХОДИТЬ НА ФІНІШНУ ПРЯМУ

Напередодні початку нового навчального року голова обласної державної адміністрації Олександр Старух відвідав Кушугумський навчально-виховний комплекс «Інтелект». Тут триває глибока реконструкція в рамках програми президента України «Велике будівництво».

Вже зведено дві двоповерхові прибудови до існуючої будівлі, де розмістилися шість навчальних класів та два кабінети. Завершується реконструкція внутрішніх приміщень комплексу. У школі організовано навчання інклюзивної форми зі створенням відповідних умов пересування та зручностями. Змонтовані антиблискавні та протипожежні засоби безпеки та багато чого іншого. Загальна кошторисна вартість робіт перевищує 10 мільйонів гривень.

Головне, що після закінчення реконструкції, а в «Інтелекті» навчаються понад 800 учнів, заняття будуть проводитись лише у одну зміну, а не у дві, як це було до останнього часу, – зазначив Олександр Старух.

Під час огляду фронту робіт, а на об’єкті ударними темпами працювали як всередині так і зовні кілька бригад будівельників, з’ясувалося, що завершити до 1 вересня не вдасться. Але представники підрядника запевнили голову ОДА у тому, що 7 вересня навчальний рік у «Інтелекті» таки стартує.

Мушу сказати, що я не задоволений темпами реконструкції, – заявив Олександр Старух. – Я був у цій школі 11 років тому, під час головування ОДА у 2008–2010 роках. Школа була в аварійному стані. Ставилося питання про закриття. З тих часів школу неодноразово частково ремонтували. Сподіваюся, що підрядник виконає обіцянку і 7 вересня ми поставимо крапку у цій історії остаточно, – резюмував очільник виконавчої влади області.

Департамент iнформацiйної дiяльностi та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Понеділок, 30 Серпня 2021 12:23 | Переглядів: 178

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]