Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

МАКАРОВА ЛЮДМИЛА ІВАНІВНА

Кожен вчитель – неповторний, бо кожен по-своєму любить дітей. Ця любов складається з безлічі кришталиків, великих і малих, сторонньому майже непомітних. Справжньому вчителю обов’язково притаманні любов до рідного краю, палке захоплення професією, людяність, чесність, скромність. Саме така - неординарна, творча, закохана у свою роботу МАКАРОВА ЛЮДМИЛА ІВАНІВНА, вчитель математики КЗ «Софіївський навчально-виховний комплекс «загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад» Новомиколаївської селищної ради Запорізького району Запорізької області.
Людмила Іванівна працює вчителем математики вже 40 років, велику увагу приділяє організації роботи з обдарованими та здібними учнями. У закладі вдало працює міжнародний проєкт «ПРАНГЛІМІНЕ» - змагання з усного математичного рахунку в режимі он-лайн, яке проводиться на освітньому сайті Міксіке. Змагання розвивають навички усної лічби, дають можливість активно спілкуватися між собою учасникам змагань із різних країн, зокрема з учасниками з Естонії, Литви, Латвії, Словенії та Грузії. З 2016 року має 39 переможців з цих змагань на етапі он-лайн. В 2019 році її учениця посіла ІІІ місце вже на очному етапі, а в 2020 дві учениці посіли ІІІ та ІV місця в обласному очному етапі змагань з усного рахунку «Прангліміне».
Вчитель володіє широким спектром стратегій навчання, уміє продукувати оригінальні, інноваційні ідеї, застосовує нестандартні форми проведення уроку, активно впроваджує форми та методи організації навчально-виховного процесу, що забезпечують максимальну самостійність навчання учнів.
Протягом багатьох років Людмила Іванівна очолювала районне методичне об'єднання вчителів математики, зараз вона - керівник динамічної групи вчителів природничо-математичного циклу у школі. Вчитель постійно вдосконалює свій професійний рівень і постійно бере участь у змаганнях серед вчителів математики інших країн. І вже в 2019 році була запрошена на національний етап змагань з усного рахунку «Прангліміне», де посіла VI призове місце серед вчителів України, а в 2020 році IV призове місце у національному етапі цих змагань.
Протягом останніх п'яти років її учні є переможцями і призерами районних та учасниками обласних олімпіад з математики. У 2018 році її учениця посіла ІІ місце в обласному етапі інтернет - олімпіади з математики.
Ми пишаємося нашими вчителями за їх терпіння вчити нас та вчитися самостійно. Вони увесь час у вирії саморозвитку і самопізнання, а їх здобутки будуть допомагати нам зацікавлюватися усе більш невідомими сторінками нашого буття.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Вівторок, 07 Вересня 2021 08:38 | Переглядів: 175

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]