Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

СВІТЛАНА ЧУДЕСНОВА ВЗЯЛА УЧАСТЬ У ПРОВЕДЕННІ РУХАНКИ В М. ВІЛЬНЯНСЬК

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту - День фізичної культури і спорту.

Вільнянська міська рада приділяє значну увагу популяризації здорового активного способу життя серед мешканців громади та розвиває свою спортивну інфраструктуру. Наразі на території громади функціонує 14 спортивних майданчиків. І це лише перший крок до створення сучасних спортивних майданчиків у Вільнянську. Завдяки активній участі Вільнянської громади у соціальному проєкті Президента України «Активні парки - локації здорової України», заплановано встановлення п’яти таких локацій у різних куточках міста. 6 серпня 2021 року відкрито першу локацію за адресою: м. Вільнянськ, вул. Бочарова, 14 (парк «Ювілейний»).

Цьогоріч святкування Дня фізичної культури і спорту почалося з ранкової руханки, яку для всіх бажаючих провели бронзовий призер чемпіонату Європи з боксу Кирило СІМОНОВ та тренер - викладач відділілення боксу І категорії Руслан ШПИТАЛЬОВ.

У святкових заходах взяла участь перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА та керівник апарату Запорізької райдержадміністрації Володимир МАКУЩЕНКО.

Світлана Іванівна привітала всіх присутніх зі святом та побажала сили, здоров’я та краси.

Вільнянський міський голова Наталя МУСІЄНКО привітала присутніх і побажала здоров’я та козацького духу, а також примножувати здобутки нашого Вільнянського краю перемогами спортсменів.

У ранковій руханці взяли участь близько ста людей. Даний захід був проведений з метою популяризації активного способу життя та самостійних занять фізичною культурою і спортом всіх верств населення як засобу створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення, профілактики захворювань і подолання їх наслідків.

 Відео взято на офіційному сайті Вільнянської міської ради 

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю  райдержадміністрації

 



Понеділок, 13 Вересня 2021 11:36 | Переглядів: 224

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]