Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

13 ВЕРЕСНЯ ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ МІСЦЕВОЇ КОМІСІЇ З ПИТАНЬ ТЕБ ТА НС ЗАПОРІЗЬКОГО РАЙОНУ

13 вересня 2021 року в Запорізькій районній державній адміністрації під головуванням першого заступника голови Світлани ЧУДЕСНОВОЇ відбулося засідання місцевої комісії з питань ТЕБ та НС Запорізького району.
На порядок денний було винесено ряд важливих питань.
Про створення та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони в територіальних громадах Запорізького району доповів начальник Запорізького районного управління ГУ ДСНС України у Запорізькій області Владислав ПЕРЕТОКІН. За результатами обговорення було вирішено Запорізькому районному управлінню ГУ ДСНС України у Запорізькій області надавати територіальним громадам методичну допомогу з питань створення та функціонування підрозділів місцевої пожежної охорони.
Територіальним громадам Запорізького району рекомендовано створити нові місцеві пожежно-рятувальні підрозділи (центри безпеки) та підрозділи добровільної пожежної охорони, здійснити заходи щодо укомплектування підрозділів місцевої пожежної охорони персоналом, спеціальною пожежно-рятувальною технікою, оснащенням, спорядженням і засобами зв'язку та приміщеннями для їх розташування. Провести роз'яснювальну роботу з населенням щодо необхідності та доцільності створення підрозділів місцевої та добровільної пожежної охорони у населених пунктах та залучення до них місцевих мешканців.
Директор ДП «Запорізьке ЛМГ» Дмитро КОСТЮК виступив перед присутніми стосовно списання загиблих лісових культур, які загинули у результаті складних погодних умов. Члени комісії вирішили затвердити Акт обстеження лісових ділянок щодо списання лісових культур на території Новомиколаївського лісництва.
Про виділення пально-мастильних матеріалів з районного матеріально-технічного резерву для попередження виникнення надзвичайних ситуацій доповіла начальник відділу оборонної роботи та цивільного захисту райдержадміністрації Людмила ПОЛУН.
З даного питання членами комісії було вирішено, що враховуючи високий ризик виникнення надзвичайних ситуацiй техногенного та природного характеру, погодитись з видiленням пaльно-мастильних матерiалiв з районного матерiально-технічного резерву Запорізькому районному управлінню ГУ ДСНС України у Запорiзькiй областi для запобiгання та оперативного реагування у разi виникнення надзвичайних ситуацiй техногенного та природного характеру.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Понеділок, 13 Вересня 2021 13:53 | Переглядів: 210

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]