Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВІДБУЛАСЯ ОНЛАЙН-НАРАДА З ТЕРИТОРІАЛЬНИМИ ГРОМАДАМИ РАЙОНУ

14 вересня 2021 року заступник голови райдержадміністрації Тетяна РОГАЧ провела онлайн-нараду з заступниками сільських, селищних, міських голів Запорізького району, що відповідають за галузь освіти, уповноваженими особами в галузі освіти та відповідальними особами від відділів освіти за проведення вакцинації в закладах освіти на підпорядкованій території.
В нараді взяла участь начальник відділу освіти, охорони здоров’я, культури і спорту райдержадміністрації Ірина ГЕМСЬКА.
Тетяна Іванівна виступила перед учасниками наради. Присутні обговорили ситуацію із вакцинацією освітян у закладах освіти Запорізького району.
Кабінет міністрів України вніс зміни до постанови про карантин. Вони почнуть діяти через сім днів після опублікування. Згідно цих змін, у «жовтій» зоні зможуть працювати школи, де 80% співробітників зроблять хоча б одне щеплення від коронавірусу. У «червоній» зоні працюватимуть лише ті освітні заклади, в яких проти COVID-19 вакцинуються 100% працівників.
Зараз основна задача кожного керівника закладу освіти прикласти усіх зусиль, щоб вихованці продовжували навчання очно і не переходили на дистанційну форму.
Це можливо лише за умови масової вакцинації педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу.
За результатами наради відповідальним особам дано доручення провести відповідну роботу щодо посилення темпів вакцинації з кожним керівником навчального закладу підпорядкованої території.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Вівторок, 14 Вересня 2021 15:07 | Переглядів: 184

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]