Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Вільнянська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості інформує

Народна мудрість говорить: «Обери собі професію до душі і ти не працюватимеш жодного дня».

Вибір професії для кожної молодої людини – це вибір свого місця в житті, подальшого шляху навчання і праці.

23 вересня фахівцем Вільнянської районної філії Запорізького обласного центру зайнятості Жанною Савченко було проведено інтерактивний захід під назвою «Цікавий світ професій» для учнівської молоді Матвіївської санаторної школи-інтернату. Основна мета подібних заходів – формування у молоді усвідомленого, адекватного та відповідального вибору життєвого шляху та активізація процесів формування психологічної готовності до професійного самовизначення.

В ході заходу обговорювалась формула вибору професії та подолання бар’єрів на шляху професійного визначення. Діти здійснили мандрівку у світ професій та змагались у конкурсах «Інтелектуальна гімнастика», «Аукціон», «Словник нових професій» де повинні були по назвам незвичних професій дати визначення або характеристику їх спеціалізацій. Конкурс «Чарівна скриня!», в якій знаходиться знаряддя праці і музиканта, і сталевара, і лікаря, також спонукав учнів бути активними. Під час спілкування вони задавали питання щодо улюблених професій: які обов’язки виконують представники цих професій? Якими якостями має володіти людина для ефективного виконання цих обов’язків? Яка потрібна освіта для тієї чи іншої професії?

Закінчився захід вправою «Бінго», де учні повинні були відповісти, для себе, на такі запитання: Ким я хочу стати? Що я для цього маю? Що мені для цього потрібно зробити?

Вибір професії – це друге народження людини, дуже хочеться щоб він був вдалим.

А для вже дорослих шукачів роботи буде доречним нагадати про актуальні в даному навчальному закладі вакансії вихователя (деталі за лінком https://bit.ly/3CE9uaU) та педагога-організатора (https://bit.ly/3lYu2Er). Більше інформації можна отримати за телефоном +380614394308.



П'ятниця, 24 Вересня 2021 12:56 | Переглядів: 210

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]