Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У Запорізькій райдержадміністрації відбулось представлення новопризначеного голови райдержадміністрації

Сьогодні в приміщенні Запорізької районної державної адміністрації в урочистій обстановці відбулося представлення нового голови Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області – Олега Буряка.

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух зазначив, що Олег Буряк має великий досвід у роботі з громадами області в якості депутата Запорізької обласної ради VII скликання та побажав успіху у виконанні завдань, які поставив Президент України – Володимир Зеленський.

У своїй промові голова Запорізької райдержадміністрації подякував Олександру Старуху та Президенту за надану йому довіру та підтримку:

  • «Я відчуваю величезну відповідальність перед Президентом України за довіру та виконання тих завдань, які він поставив задля розвитку та процвітання Запорізького району, і щиро дякую як Володимиру Олександровичу за довіру так і Олександру Васильовичу за підтримку».

 Також голова райдержадміністрації зауважив на основних цілях, які перед собою поставив у роботі:

  •  «Я маю на меті бути корисним головам громад району та хочу працювати перш за все на результат та високу ефективність розвитку території. На мою думку ми повинні якнайкраще впроваджувати та виконувати програму Президента «Велике будівництво», бо це величезний шанс Запорізького району на покращення інфраструктури та підвищення рівня якості життя громадян».

 Наприкінці заходу Олег Буряк зауважив, що завжди відкритий для співпраці з громадами та готовий лобіювати нові проекти і відстоювати інтереси жителів Запорізького району.

                                  Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Середа, 01 Грудня 2021 12:42 | Переглядів: 224

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]