Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Олег Буряк в рамках робочого візиту відвідав Кушугумську територіальну громаду

21 грудня голова Запорізької райдержадміністрації Олег Буряк здійснив робочу поїздку до Кушугумської ТГ, де зустрівся з головою громади – Володимиром Сосуновським .

Під час зустрічі Олег Буряк та Володимир Сосуновський обговорили ряд важливих для громади питань, які потребують вирішення.

На сьогоднішній день – це забезпечення населення питною водою, наведення порядку у питанні первинної ланки медицини та стан і облаштування навчальних закладів.

В ході робочого візиту голова Запорізької РДА відвідав Кушугумську гімназію «Інтелект» та Балабинську гімназію «Престиж».

Зустріч з керівництвом громади та закладами освіти минула у формі конструктивного та ефективного діалогу під час якого досягнуто домовленості про подальше ефективне співробітництво

«Я бачу, що Кушугумська громада регулярно реалізовує проекти ДФРР міжнародних партнерів та спів фінансування з обласним бюджетом  у галузі розвитку інфраструктури освіти . Тут дуже активні жителі громади, освітяни, молодь які роблять все можливе для покращення добробуту своїх селищ .

Зі свого боку я гарантую, що з боку районної державної адміністрації буде ефективне лобіювання майбутніх проектів та конструктивна співпраця з органами місцевого самоврядування задля розвитку не тільки Кушугумської громади,а й всіх інших громад Запорізького району.»

Окрім цього Олег Буряк відмітив позитивну атмосферу в школах громади, високі досягнення у сфері освіти та подякував директорам гімназій Тетяни Апостоловій і Жанні Вінниченко та їх педагогічним колективам за внесок у розвиток освіти та виховання молоді Кушугумської ТГ. Також голова Запорізької РДА подякував голові громади Володимиру Сосуновському за багаторічну плідну працю на благо громади та привітав з врученням Почесної грамоти Верховної Ради України.

Наприкінці зустрічі Олег Буряк висловив сподівання, що подальша співпраця між президентською гілкою влади на місцях та органами місцевого самоврядування якнайшвидше та якісно завершать реформу децентралізації в Україні та Запорізькому районі зокрема.

 

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації

 



Середа, 22 Грудня 2021 12:30 | Переглядів: 383

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]