Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Представники Служби у справах дітей ЗРДА взяли участь у вебінарі за ініціативи МБО «Партнерство «Кожній дитині» спільно з Національною соціальною сервісною службою України в рамках проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни»

25 травня 2022 року за ініціативи МБО «Партнерство «Кожній дитині» спільно з Національною соціальною сервісною службою України був проведений вебінар для працівників органів державної служби та місцевого самоврядування в рамках проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни»

Окрім обговорення питань соціальної сфери та сфери захисту дитини, спікерами вебінару було надано інформацію та роз’яснення щодо отримання грошової допомоги багатодітним родинам від Міжнародної організації ЮНІСЕФ за програмою «Спільно».

 

Головна мета програми полягає у підтримці фондом ЮНІСЕФ разом зі своїми партнерами українських багатодітних родин, які постраждали через війну. 

 

Сьогодні допомогу можуть отримати:

- сім’ї, в тому числі прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, які мають трьох і більше неповнолітніх дітей, з яких принаймні одна дитина не досягла двох років;

- сім’ї, в тому числі прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу, з двома або більше дітьми, в яких принаймні одна дитина має інвалідність.

 

Розмір допомоги становлять: 2 200 грн на місяць для кожного члена сім’ї, але не більше, як для п’ятьох осіб протягом трьох місяців. 

 

Якщо ви зацікавленні в отриманні допомоги, необхідно заповнити анкету за цим посиланням – https://register.unicef.org 

 

Ви отримаєте SMS повідомлення від фахівців ЮНІСЕФ після розгляду вашої заявки, перевірки зазначених даних на відповідність критеріям програми та ухвали рішення про надання допомоги.

 

Згодом дитячий фонд планує розширити перелік категорій учасників програми.

 

Якщо у вас виникатимуть питання щодо програми «Спільно», пропонуємо вам звернутися на безоплатну гарячу лінію за консультацією 0 800 600 017 (щодня з 8:00 до 22:00).

 

А більш детальну інформацію ви знайдете безпосередньо на сайті ЮНІСЕФ за посиланням: https://www.unicef.org/ukraine/spilno-cash-transfers



Четвер, 26 Травня 2022 13:22 | Переглядів: 205

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]