Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Як учасники публічних закупівель можуть отримати інформацію з Реєстру корупціонерів під час дії воєнного стану?

Після повномасштабного вторгнення рф на територію України та введення воєнного стану з 24 лютого Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) тимчасово обмежило функцію перегляду відомостей та формування інформаційних довідок з Реєстру корупціонерів.

Водночас учасники публічних закупівель можуть отримати інформацію з Реєстру у вигляді витягу стосовно фізичної особи. Для цього необхідно направити до НАЗК запит з відповідними документами, які передбачені Положенням про Єдиний державний реєстр осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення.

Окрім того, НАЗК відновило тимчасово припинену функцію, що дозволяє громадянам України, а також представникам юридичних осіб отримувати довідки з Реєстру в онлайн режимі, які формуються користувачами на основі персональних даних, вказаних у їх кваліфікованих електронних підписах або електронних печатках юридичних осіб.

Щоб отримати відомості з Реєстру, також можна скористатися алгоритмом: https://bit.ly/3sUToHs.

Нагадаємо, що через військову агресію виникла необхідність захисту інформації, про яку йдеться у відповідний постанові Кабміну. Оскільки розміщення у публічному просторі інформації, яка допоможе опосередковано ідентифікувати особу, може бути використана ворогом та зашкодити громадянам України, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях України.

Тому аналітичний блок Реєстру, функції пошуку та перегляду відомостей про осіб, притягнутих до кримінальної, адміністративної, дисциплінарної відповідальності за вчинення корупційного або пов’язаного з корупцією правопорушення, а також перевірка довідок не будуть відновлені до закінчення воєнного стану в Україні.

НАЗК додатково поінформує про відновлення доступу до усіх функцій Реєстру.

Матеріали Офіційного вебсайту
Національного агентства
з питань запобігання корупції

 



Вівторок, 31 Травня 2022 14:46 | Переглядів: 176

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]