Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Прийомні батьки підвищують кваліфікацію у вихованні дітей

Спеціалісти Запорізького обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели третій у цьому році семінар-тренінг для 22 прийомних батьків та батьків-вихователів із Веселівського, Вільнянського, Гуляйпільського, Запорізького, Мелітопольського, Михайлівського, Пологівського, Приазовського, Приморського, Розівського та Токмацького районів Запорізької області. Ці навчання є частиною системної роботи Центру з підвищення кваліфікації батьків у вихованні прийомних дітей.

Кожен із прийомних батьків та батьків-вихователів проходить їх один раз на два роки. В цьому році ще 80 батьків пройдуть відповідні навчання.

Протягом семінару, який здійснено у формі навчання-тренінгу, учасники мали змогу поглибити знання з питань догляду, виховання і розвитку прийомних дітей та дітей-вихованців, удосконалити вміння налагоджувати стосунки в сім’ї, навчитись взаєморозумінню.

Дії спеціалістів, залучених до навчання, були спрямовані на надання комплексної психологічної, соціально-педагогічної, медичної, юридичної та інформаційної допомоги учасникам з метою підвищення їхнього виховного потенціалу.

Учасники заходу розглянули найбільш актуальні питання, які виникають у прийомних родинах, зокрема мотивація та стимуляція прийомних дітей/дітей-вихованців до конструктивної діяльності; юридичні засади захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; захист майнових прав дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; підтримка життєдіяльності прийомної сім’ї, дитячого будинку сімейного типу тощо.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 26 Липня 2017 15:04 | Переглядів: 460

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]