Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У цей не простий для нашої країни час одним з напрямків профорієнтаційної роботи служби зайнятості є створення умов для розвитку інтересів, схильностей і здібностей дітей

У цей не простий для нашої країни час одним з напрямків профорієнтаційної роботи служби зайнятості є створення умов для розвитку інтересів, схильностей і здібностей дітей, формування в них обґрунтованих професійних намірів на участь у розробці планів та реалізації цих намірів.
Рішення про вибір професії повинно бути свідомим, вільним і прийматися самостійно. Але це не означає, що в процесі вибору професії не потрібно зважати на поради старших і більш досвідчених людей. Адже вибір професії - завдання складне і не завжди під силу одному підлітку.
В атмосфері щирості та довіри, під час невимушеної розмови, в режимі онлайн, пройшов захід, в якому взяли участь учні 9-11 класів Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та фахівець Вільнянського відділу Запорізької філії Н.Прасолова, яка ознайомила учнів з професіями та спеціальностями, що користуються попитом на ринку праці. Розповіла про можливості працевлаштування за обраними професіями, надала інформацію про потребу підприємств, установ і організацій у кваліфікованих кадрах, перспективи розвитку ринку професій, вимоги до професій, можливості професійного росту і самовдосконалення в процесі трудової діяльності, а також про те, як треба вибирати свою майбутню професію і яких помилок при цьому можна припуститися.
В кінці зустрічі Н.Прасолова відповіла на запитання учнів та побажала успіхів в навчанні, впевненості в своємо виборі і випускних вечорів в мирний та щасливий час.

 

Вільнянський відділ Запорізької філії
Запорізького обласного центру зайнятості

 



Вівторок, 21 Березня 2023 08:09 | Переглядів: 138

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]