Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

До річниці звільнення півночі України #МістаГероїв

Росіяни стверджують, що їхня втеча з Київщини – це "акт доброї волі". Цими заявами вони намагалися прикрити ганебність своєї поразки, яку цілком і повністю забезпечили Сили оборони і безпеки України своїми відважними та вмілими діями. З того моменту українці ще неодноразово змушували росіян вчиняти аналогічні "акти доброї волі" і відступати – з острова Зміїний, Херсону, міст і сіл Харківщини. Ми побачимо такі ж "акти доброї волі" окупанта в інших частинах України завдяки відповідним героїчним і активним діям наших військових, розвідки та усіх, хто боронить Україну.

Серед них навіки 36-річний Руслан Білоус родом з Мирного Мелітопольського району. 24 лютого, коли для кожного українця почалася повномасштабна війна і російський окупант почав нахабно обстрілювати українські міста, екіпаж пілота, заступника командира авіаційної ескадрильї, майора Руслана Білоуса та штурмана авіаційної ескадрильї капітана Романа Довгалюка на літаку Су-24М здійнялися у небо.

Вони разом загинули під час виконання бойового завдання з вогневого ураження живої сили та техніки окупантів біля с. Березівка Бучанського району на Київщині. Цього дня екіпаж успішно здійснив вивід із під ракетного удару авіаційної техніки та посадку на запасному аеродромі. І далі успішно виконував бойові завдання за призначенням. Це був не один бойовий виліт, не один подвиг крилатих Героїв. 27 лютого вони не повернулися додому...

Запорізька область в очікуванні чергового “акту доброї волі” російських військ.
Тримаймося! З вірою в ЗСУ!

 

ЗАПОРІЗЬКА
ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ



Четвер, 30 Березня 2023 10:13 | Переглядів: 207

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]