Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Нарада з головами територіальних громад

Сьогодні, 04 травня, в приміщенні Запорізької районної Державної адміністрації за ініціативи начальника Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковника Ігоря Онищука під головуванням очільника Запорізької районної державної адміністрації Олега Буряка відбулася нарада з головами територіальних громад.
Під час наради обговорювалися питання щодо проведення мобілізації за останні 14 місяців і визначено планове завдання на травень місяць, обговорювались шляхи вирішення проблемних питань, які виникають у процесі оповіщення населення. Особливу увагу було акцентовано на мобілізації громадян до Збройних Сил України.
Начальник Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки полковник Ігор Онищук проаналізував хід виконання завдань з мобілізації військовозобов’язаних Запорізького району. Зокрема, Ігор Васильович надав вичерпну інформацію щодо порядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних, резервістів і внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Окрему увагу полковник Ігор Онищук приділив шляхам виконання плану мобілізації громадян у травні місяці.
Голова Запорізької районної державної адміністрації Олег Буряк наголосив на недопущенні у період запровадження воєнного стану продажу алкоголю в магазинах, торгових точках, закладах громадського харчування військовослужбовцям Збройних Сил України, а також іншим, утвореним відповідно до законів України військовим формуванням або особам, що мають ознаки належності до цих формувань (наявність військової форми, озброєння, спецзасобів тощо).
В ході наради було проаналізовано проведені на даний час заходи, присутні представники органів місцевого самоврядування мали можливість обговорити проблемні питання.
Підсумовуючи нараду, Ігор Васильович подякував присутнім, за злагоджену, командну роботу з виконання мобілізаційних заходів та активну допомогу Збройним Силам України.



Четвер, 04 Травня 2023 16:24 | Переглядів: 285

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]