Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ЮРІЙ МАЛАШКО ПРОІНСПЕКТУВАВ РОБОТУ МЕДИЧНИХ УСТАНОВ ТА МІСЦЬ ПРИЙОМУ ВПО В ШИРОКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Очільник ЗОВА в рамках робочого візиту відвідав Широківську громаду, де ознайомився з роботою закладів медицини та проінспектував майбутні місця розміщення ВПО.

Першочергово відвідали одну з установ первинної медико-санітарної допомоги, будівництво якої розпочалося ще у 2011. Ремонтні роботи мали завершити торік, однак через початок повномасштабного збройного вторгнення рф в Україну - вимушено призупинили їх. Наразі, завдяки фінансовій підтримці обласної державної адміністрації, вже завершено ремонт внутрішніх приміщень, даху, триває підключення до комунальних мереж водо- та енергозабезпечення. Зважаючи на потребу громади у швидкому та ефективному доступі до медичної допомоги, Юрій Малашко дав доручення органам місцевого самоврядування ввести установу в експлуатацію до 1 серпня 2023 року.

Крім цього, в Широківській громаді завершується реконструкція об'єкта комунальної власності, яку адаптували для розміщення ВПО. Так, ремонтні роботи вже на фінішній прямій і вже незабаром частина приміщень сільської амбулаторії зможе надати прихисток та забезпечити належними умовами проживання людей, які втратили своє житло через збройну агресію рф.

Також, очільник ОВА відвідав недобудований об’єкт нерухомого майна, який планувався як єдиний в Запорізькій області інтернат сімейного виховання для дітей. Побудову установи розпочато за ініціативи Міністерства соціальної політики України коштом щорічної субвенції на забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа. Через припинення фінансування, будівництво призупинено, однак задля забезпечення житлом дітей позбавлених батьківського піклування з числа ВПО обласна влада розпочне пошуки шляхів його поновлення.

Крім цього, в межах візиту, за участі Юрія Малашка відбулась передача комунальної техніки. Аварійно-ремонтні машини та один самоскид, придбані коштом громади за підтримки Запорізької ОДА допоможуть ліквідувати аварійні ситуації на території Широківської громади

Департамент культури та інформаційної політики



Четвер, 01 Червня 2023 07:31 | Переглядів: 157

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]