Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Засідання «круглого столу» з питань попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми в Запорізькому районі Запорізької області

05.10.2017 року, в 9-00, в приміщення Запорізького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (м. Запоріжжя, вул. Розенталь, 3, 3 поверх) відбувся «круглий стіл» з питань попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми в Запорізькому районі Запорізької області.
Учасники «круглого столу»: фахівці, які здійснюють в районі заходи у сфері попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми: Денисова Т.А. директор Запорізького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Ширіна Т.Л., начальник відділу управління соціального захисту населення райдержадміністрації, Авдєєва А.В., начальник служби у справах дітей райдержадміністрації, Зорянова О.О., майор поліції, старший інспектор ювенальної превенції Запорізького РВП Дніпровського ВП ГУНП в Запорізькій області, Хмара І.П., головний спеціаліст відділу управління соціального захисту населення райдержадміністрації., провідний спеціаліст Запорізького районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Семенова В.О.
Питання для обговорювання: проблемні питання щодо виконання вимог Інструкції щодо порядку взаємодії структурних підрозділів, відповідальних за реалізацію державної політики щодо попередження насильства в сім’ї, служб у справах дітей, центрів соціальних для сім’ї, дітей та молоді та відповідних підрозділів органів внутрішніх справ з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї», затвердженої Наказом Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства внутрішніх справ України від 07.09.2009 № 3131/386, зі змінами та доповненнями, посилення взаємодії та алгоритм дій у разі виявленого факту насильства в сім’ї, особливо у відношенні неповнолітніх, а також процедура встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми (далі – ОПТЛ). Види допомоги, яких можуть потребувати постраждалі від торгівлі людьми. Ідентифікація постраждалих, первинна оцінка потреб постраждалого від торгівлі людьми та перенаправлення до відповідних установ, закладів, тощо. Суб'єкти взаємодії у сфері протидії торгівлі людьми та їх повноваження.

Управління соціального захисту населення райдержадміністрації



Четвер, 05 Жовтня 2017 14:05 | Переглядів: 460

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]