Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Відбувся традиційний ярмарок на Набережній м. Запоріжжя, і як завжди, Запорізький район зайняв яскраве місце у череді інших майданчиків

Наш район представляли особисто, як завжди, керівники різних рівнів району: голова райдержадміністрації Анатолій Васюк зі своїми заступниками – Світланою Чудесновою, Юрієм Зенкіним та Володимиром Макущенком, голова районної ради Анатолій Шевчишин разом із заступником Сергієм Бурмою, начальники відділів та управлінь РДА та комунальних закладів району.
Усіх гостей приємно вразила виставка з чудовими виробами майстрів Новоолександрівки. Це і кораблі різних видів, і вишиті бісером захопливі картини, і об’ємні речі з паперу тощо. Виставку організували Світлана Моісєєва – директор Новоолександрівського БК та завідуюча бібліотеки Тетяна Балашова.
Гості ярмарку були приємно вражені нашими співачками ансамблю «Дівчата» з Ручаївки Широківської громади (Завідуюча клубу – Єременко Наталія), які хлібом-сіллю та добрим співом зустріли почесних гостей. Впродовж усього часу вони співали, танцювали та запрошували відвідувачів ярмарку до нашого майданчику.
Родзинкою ярмарку став запальний виступ маленьких джурів – вихованців осередку «Спас-Вихлист» села Новоолександрівка (керівник – Павло Карякін), що підкреслило історичну приналежність мешканців нашого району до вільних та незалежних пращурів – запорозьких козаків. Навіть почесних гостей зустріли з чаркою справжньої «медовухи» на шаблі.
Господарочки районного споживчого товариства гостинно пригощали усіх бажаючих різноманітними смаколиками.
Територію майданчика традиційно прикрашала виставка осінніх овочів, фруктів та зернових культур разом з національними колоритними мистецькими виробами, які були устатковані працівниками управління агропромислового розвитку за допомогою місцевих фермерів, а також відділу освіти, молоді та спорту і відділу культури і туризму райдержадміністрації.
Вже другий рік поспіль візитною карткою нашого районного майданчика являється величезний соняшниковий банер «Запорізький район», який ніби-то зігріває в похмуру погоду усіх присутніх та виступає імпровізованою фото зоною для усіх бажаючих.
Атмосфера під час святкування супроводжувалась запальними українськими піснями, танцями, веселими та щирими привітаннями, організованими керівниками закладів культури, які дуже вдячні керівництву району в організації підвозу артистів.

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Понеділок, 09 Жовтня 2017 14:22 | Переглядів: 543

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]