Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Звернення до громади області з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні

Шановні земляки, дорогі запоріжці!

Сьогодні, 20 лютого, ми вшануємо пам'ять Героїв Небесної Сотні. Подвиг справжніх патріотів, що назавжди змінив хід історії нашої держави, без сумніву, заслуговує гідного вшанування.

Адже саме завдяки цим Героям ми не втратили державність та отримали можливість жити в незалежній країні, що неухильно прагне до європейського майбутнього.

Герої Небесної Сотні – це приклад істинної громадянської та особистої відваги, самовідданості, сили й стійкості духу у відстоюванні високих ідеалів.

Три роки тому Революція гідності об'єднала тисячі українців, які разом і до кінця боролися за єдність, свободу і справедливість. Майдан змінив свідомість мільйонів людей, які постали проти несправедливості.

Кожен із Героїв Небесної Сотні заплатив за свої переконання найвищу ціну - життя. І наш святий обов'язок - пам'ятати їх подвиг. Своїм прикладом вони надихають українців і сьогодні відстоювати демократичні цінності та захищати Батьківщину.

Ми готові змінюватися і боротися за свій вибір. Ми прагнемо й надалі розбудовувати власну країну. Впевнений, що зусиллями всього українського народу ми зуміємо захистити свою землю, здобути мир і відбудувати нову квітучу державу. Ми переможемо!

Слава Україні!

 

Голова Запорізької обласної
державної адміністрації Костянтин Бриль



Понеділок, 20 Лютого 2017 13:07 | Переглядів: 660

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]