Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

В області стартує благодійний марафон до Дня Збройних Сил України

За ініціативи консультативної ради учасників антитерористичної операції та за підтримки обласної виконавчої влади у Запорізькій області стартує третій благодійний марафон до Дня Збройних Сил України. Минулого року до нього долучилися майже 800 підприємств, установ та організацій, зусиллями яких зібрано понад 1 млн. гривень.

Одержувачем коштів марафону визначено громадську організацію «Центр «Побратим» із м. Мелітополь. З початку 2015 року громадські активісти почали працювати з солдатами, що повертаються додому, надавати соціальну, психологічну та юридичну допомогу. Керівник центру Світлана Алексєєва створила потужну та креативну команду однодумців, що охопила увагою та турботою демобілізованих бійців у п’яти районах. Завдяки злагодженій роботі волонтерів, ветеранів та влади Мелітопольщина стала одним із центрів патріотичного руху в Запорізькому краї.

Кошти марафону будуть спрямовані на адресну допомогу колишнім бійцям, у першу чергу, інвалідам та пораненим, родинам загиблих героїв, ветеранам, які потребують поліпшення соціально-побутових умов або потрапили до складної життєвої ситуації. Також організатори планують підтримати проекти з увічнення пам’яті наших захисників, військово-патріотичного виховання та допризовної підготовки молоді, вивчення національних військових традицій.

Контролювати розподіл коштів буде Спостережна рада, до складу якої увійшли дев’ять лідерів ветеранських організацій, зокрема, Олег Коломоєць, Олексій Сквордяков, Олександр Таран, Ігор Маринюк.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 03 Листопада 2017 11:05 | Переглядів: 539

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]