Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Голова облдержадміністрації представив своїх нових заступників

Під час наради з керівниками структурних підрозділів ОДА голова облдержадміністрації Костянтин Бриль представив двох нових заступників: Віктора Скоблікова та Олександра Бабаніна.

Так, Віктор Вікторович Скобліков народився в с. Борисовка Льговського району Курської області в 1962 році, має вищу освіту за фахом гірничий інженер. Також закінчив Харківський філіал Української академії державного управління при Президентові України, спеціальність «Державне управління». Має близько 20 років трудового стажу. Досвід роботи: дев’ять років працював на шахті «Стахановвугілля»; був Стаханівським міським головою; директором міського комунального підприємства «Міськводоканал» м. Луганськ; генеральним директором Кримського республіканського підприємства «Вода Криму» Міністерства регіонального розвитку і житлово-комунального господарства Автономної Республіки Крим.

У Запорізькій облдержадміністрації Віктор Скобліков опікуватиметься сферою житлово-комунального господарства. За словами Костянтина Бриля, насамперед допомога новопризначеного заступника потрібна обласному водоканалу в питаннях реструктуризації боргів, аналізу та моніторингу діяльності, а також модернізації підприємства.

Другий новопризначенець Олександр Олександрович Бабанін повідомив, що народився в 1954 році в м. Бердянськ, має вищу освіту за фахом інженер-механік. Трудовий стаж посадовця нараховує 42 роки, з них шість – держслужбовцем. Робочий шлях розпочав з посади слюсаря в радгоспі, після чого був механіком бурової установки; а також начальником міжрайонної державної екологічної інспекції (м. Бердянськ) – старшим державним інспектором Державного управління екології та природних ресурсів у Запорізькій області.

У Запорізькій облдержадміністрації Олександр Бабанін буде займатися координацією питань агропромислового розвитку.

Як наголосив Костянтин Бриль, цей важливий напрямок потребує окремої уваги і насамперед робота новопризначеного заступника стосуватиметься проведення заходу «Врожай-2017».

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю



Вівторок, 14 Березня 2017 11:39 | Переглядів: 552

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]