Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Міста і райони області активно долучаються до благодійного телемарафону

Благодійний телемарафон для наших захисників – учасників АТО, присвячений Дню Збройних Сил України, виходить на завершальний етап. Підприємства, установи та організації, небайдужі громадяни активно долучаються до участі в ньому. Представники обласної виконавчої влади продовжують проводити зустрічі на територіях, допомагаючи налагодити безпосередній діалог активістів ветеранського руху з підприємцями. Зокрема, організаційні зустрічі відбулися в м. Енергодар, Вільнянському, Новомиколаївському, Василівському та Михайлівському районах.

На думку голови громадської організації «Центр Побратим», скарбника телемарафону Світлани Алексєєвої, важливо, щоб демобілізовані бійці навчилися самостійно залучати кошти для підтримки своїх побратимів. У нагоді стане досвід Мелітопольщини, де за останні роки АТОвський рух перетворився на потужну громадську силу.

Заступник директора Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації Олександр Зубченко розповів, що ресурси збираються за територіальним принципом. Усі гроші, акумульовані громадою міста чи району, залишаються для потреб місцевих ветеранів. Благодійників просять обов’язково зазначати, для кого призначено грошові перекази. Збирати пожертвування можна також для конкретних бійців, на їх лікування чи післяопераційну реабілітацію.

За словами члена оргкомітету, батька загиблого воїна Миколи Говорухи, «родзинка» телемарафону – його максимальна відкритість та прозорість. Усі надходження розподіляє Спостережна рада, до складу якої входять учасники АТО та волонтери. Вже зараз важливо збирати заяви від членів родин загиблих, інвалідів війни, поранених, демобілізованих воїнів. У рамках програми «Назустріч людям» свій внесок до скарбнички марафону зробить обласна влада.

Найближчим часом організаційно-методичні наради, присвячені об’єднанню зусиль влади, громадськості та бізнесу в унікальному благодійному проекті, відбудуться в Оріхові, Пологах, Мелітополі та Бердянську.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



П'ятниця, 24 Листопада 2017 08:04 | Переглядів: 388

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]